Het is een fijn gevoel dat er iemand op uw tweede woning let

Wij zorgen ervoor dat uw woning in topconditie blijft en dat u bij uw aankomst een fris huis aantreft, klaar om van te genieten. Tijdens uw afwezigheid controleren wij periodiek uw woning. 

Carefree Homes draagt zorg voor de buitenkant van uw woning, die het zeker in Zeeland, zwaar te verduren heeft. Regelmatig onderhoud draagt niet alleen bij aan een goede staat van uw woning, maar het waarborgt ook dat de waarde van uw investering op peil blijft. Ontzorgen kan op allerlei manieren, uiteraard op de wijze zoals u dat wenst. Of het nu schilderwerk betreft, onderhoud van het dak, het reinigen van de dakgoten, het controleren van de zonwering en/of rolluiken of klein technisch onderhoud.

Ontzorgen kan bijvoorbeeld bestaan uit het vervangen van een (tijdgeschakelde) lamp, het repareren van een lekkende kraan of het bijvullen van de verwarmingsketel. Ook meer specialistisch onderhoud, zoals onderhoud aan de airconditioning en boiler, regelt Carefree Homes desgewenst voor u. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw woning regelmatig gelucht wordt ter voorkoming van schimmelvorming en ongedierte.

Ook uw tuin heeft verzorging nodig. Carefree Homes ontfermt zich graag over uw groene leefruimte. Het onderhouden van irrigatiesystemen, het bewateren van bloemen en planten, het snoeien van bomen en struiken, het verwijderen van onkruid, reinigen bestrating en zelfs ongediertebestrijding, het kan allemaal behoren tot het onderhoudspakket dat u zelf kunt samenstellen; de keuze is aan u.

2e woning beheer

  • Sleutelbeheer
  • Rezeption Toezicht

  • Rezeption Huismeester

  • Rezeption Onderhoud

Kunnen wij het voor u ook makkelijker maken?

Vraag vrijblijvend informatie of een kennismakingsgesprek aan